Online obuka ''živeti bez izgovora''

Šta ćETE NAučiti

Kako prepoznati i jasno definisati svoje istinske želje i ciljeve, kako prestati sa samosabotiranjem i biranjem izgovora za neostvarivanje svojih punih potencijala, kako prepoznati i otpustiti ometajuća uverenja iz podsvesti i kako manifestovati život kakav želite.

prATITE ONLINE

Niste vezani za bilo koji termin početka obuke. Sami birate u kom periodu u životu imate vremena i inspiracije da se posvetite ovoj vrsti rada na sebi.

UVEK DOSTUPNO ZA VAS!

Obuka Vam je uvek dostupna za neograničen broj primena! Gde god da se nalazite, možete se uključiti u program i nastaviti gde ste stali ili ponoviti neke korake, bez ograničenja! Za svaki novi cilj poželjno je da prođete celu obuku ponovo.

sve od kuće

Sami određjete kada ćete raditi i koliko ćete koraka proraditi u nizu. Radite u kućnoj opuštenoj atmosferi u ritmu koji Vama odgovara.

živeti bez izgovora

čestA pitanjA

Sve češće u knjigama iz oblasti pozitivne psihologije i u štampi možemo pročitati pozive da postanemo kreatori svog života. Kreatori ne možemo postati, jer mi to jesmo, sve vreme, i čak i da ne želimo da budemo ne bismo mogli to promeniti. Svakom svojom mišlju i svakim osećanjem kreiramo svoju realnost. Međutim, to činimo nesvesno. Na svesnom nivou verujemo da na našu realnost prevashodno ima uticaja okruženje (porodica, država, svet), neke nasleđene osobine, karma… Gotovo da uopšte nismo svesni svoje uloge. A istina je da je sve u nama. Odgovornost za sve dobro i loše i moć da to menjamo. Veliki je izazov prihvatiti ovo kao istinu, s obzirom da na svoj život uvek gledamo iz lične perspektive, koja je vezana samo za našu sadašnju ličnost i ni u najmanjoj meri ne uzima u obzir izbore naše duše, koja je večna i zapravo mnogo važnija od onoga što verujemo da smo mi sada. Pozivi da postanemo kreatori odnose se zapravo na to da postanemo svesni kreatori, da osvestimo i spoznamo koliki je i kakav naš uticaj na sopstveni život i kako da koristimo svoju urođenu moć za kreiranje života kakav želimo, a ne kakav ne želimo.

Obuka na koju vas pozivamo kreirana je s ciljem da prepoznate i otpustite izgovore koji su vremenom prerasli u naviku da sabotirate same sebe u uživanju u životu kakav želite. Nakon prepoznavanja izgovora i otklanjanja blokada iz podsvesti biće vam otvoren put da budete najbolja verzija sebe.

U redu je, nigde ne grešite. Samo treba da prvo otvorite nalog kod nas. Kliknite dole gde piše ”Create a new account” i pratite instrukcije. Kad otvorite nalog, onda ćete moći da obavite kupovinu.

1

Naravno! I to koliko puta Vi želite! Obuka će biti uvek dostupna za vas, možete pohađati neograničeno puta!

Ne! Cena je samo ova koju vidite. Nema nikakvih ”skrivenih troškova”. 

Ne, obuka je namenjena svim ljudima koji su spremni da promene život.

Obuka je  isključivo online, tako da sve lekcije morate da gledate online.

Za dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte ovde.

ŠTA SU DRUGI REKLI

"Online obuka ’’Živeti bez izgovora’’ za mene je jedno divno iskustvo. Veoma sam ushićena što sam završila obuku. Prvo što mi se odmah dopalo je Tamarin glas, koji meni izuzetno prija. Očekivala sam neko, da tako kažem, "mučenje", u smislu da će biti težak rad."
2
Leonida Kovač
"Radionica ’’Živeti bez izgovora’’ je prevazišla sva moja očekivanja. Odlične smernice za rad na sebi. Veoma kreativan i stimulativan aktivni rad. Zahvalna sam na prilici da pohađam nešto potpuno drugačije."
3
Tamara Aleksić
"Lepo i kreativno, kao i uvek. Uživala sam, jer je bilo veoma opuštajuće iskustvo, bez velikog opterećenja i sa puno korisnih saveta vezanih za svakodnevni život."
4
Aleksandra Aleksić

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori