Online obuke

INICIJACIJA ”HRONIKE AKAŠE” I POKLON E-KNJIGA ”akashic records”

Šta su Hronike Akaše?

Akaša na sanskritu znači ”prvobitna materija” ili ”ono iz čega je proizašlo sve stvoreno”. Imena za nju su i: Knjiga života, Knjiga sećanja, Kosmički um, Univerzalni um, kolektivno nesvesno, kolektivna podsvest, Zapisi duše. U njoj je prošlo, sadašnje i buduće znanje o svemu. Ona je univerzalni sistem koji beleži sve misli, reči i aktivnosti. Ona je skladište celokupnog ljudskog iskustva, zapis svih događaja.

To nisu prave knjige ili svici, iako ih mnogi ljudi vide kao takve kad im pristupe. Zapisi su zapravo energetska vibracija. Ta energetska vibracija pretvara se u slike, oblike, simbole i jezik koje um može razumeti.

ŽIVETI BEZ IZGOVORA

Sve češće u knjigama iz oblasti pozitivne psihologije i u štampi možemo pročitati pozive da postanemo kreatori svog života. Kreatori ne možemo postati, jer mi to jesmo, sve vreme, i čak i da ne želimo da budemo ne bismo mogli to promeniti. Svakom svojom mišlju i svakim osećanjem kreiramo svoju realnost. Međutim, to činimo nesvesno. Na svesnom nivou verujemo da na našu realnost prevashodno ima uticaja okruženje (porodica, država, svet), neke nasleđene osobine, karma… Gotovo da uopšte nismo svesni svoje uloge. A istina je da je sve u nama. Odgovornost za sve dobro i loše i moć da to menjamo. Veliki je izazov prihvatiti ovo kao istinu, s obzirom da na svoj život uvek gledamo iz lične perspektive, koja je vezana samo za našu sadašnju ličnost i ni u najmanjoj meri ne uzima u obzir izbore naše duše, koja je večna i zapravo mnogo važnija od onoga što verujemo da smo mi sada. Pozivi da postanemo kreatori odnose se zapravo na to da postanemo svesni kreatori, da osvestimo i spoznamo koliki je i kakav naš uticaj na sopstveni život i kako da koristimo svoju urođenu moć za kreiranje života kakav želimo, a ne kakav ne želimo.

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori