Srodne duše

Seminar ’’Srodne duše’’ namenjen je kako onima koji žele da dovedu u svoj život srodnu dušu, tako i onima koji žele duboko razumevanje pojma srodnih duša, vrsta srodnih duša i mnogih drugih tema vezanih za srodne duše.

Srodne duše 1

Vajana i Gaj Stajbl su tipičan primer srodnih duša koje su evoluirale kroz nekoliko faza i njihov odnos je odličan primer za razne segmente seminara.
Na seminaru ćete najpre naučiti koje sve vrste i nivoi ljubavi postoje. Naučićete razliku između porodice duša i srodnih duša i naučiti kojih sedam kategorija srodnih duša postoje i kako se međusobno razlikuju. Fokus seminara je na partnerskim srodnim dušama. Naučićete na koje načine i iz kojih razloga vas srodne duše privlače, na koji način da definišete svoju najkompatibilniju srodnu dušu i kako da se pripremite za nju, kao i kako da odredite kakva vrsta odnosa vam najviše odgovara. Tokom seminara ćete uvideti šta sve treba da promenite u sebi da biste imali kvalitetan odnos sa srodnom dušom i te promene će se događati već tokom seminara kroz kopanja, pronalaženje i otklanjanje destruktivnih programa i neophodne instalacije. Pitanja seksusalnosti, DNK i monogamnog i poligamnog gena takođe su deo ovog seminara. Pored kopanja, rade se i važne vežbe koje su fokusirane i na novu srodnu dušu, i na isceljenje svega što je potrebno isceliti vezano za prošle odnose.
Preduslov za pohađanje seminara je završen seminar ’’Kopaj dublje’’.
Seminar traje dva dana, od 9 do 17 sati.
USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori