Manifestovanje i izobolje

Seminar vode Tamara i Nikos Pahnoglu Sertifikovani ThetaHealing® instruktori

”Manifestovanje i izobilje” je jedan od prvih seminara koje ćete poželeti da završite nakon Naprednog. Već nakon Osnovnog DNK seminara naučili ste kako da manfestujete sve što poželite u svom životu, ali ste takođe primetili da niste uvek bili jednako uspešni u tome.

Manifestovanje i izobolje 1

Seminar ”Manifestovanje i izobilje” ima za cilj da pronađete i otklonite sve blokade za manifestovanje, koje još uvek niste osvestili. Neke od njih ste verovatno naslućivali, ali na neke još nikad niste ni pomislli.

Potpuno novu dimenziju u Vašem Teta radu, ali i poimanju života uopšte, doneće upoznavanje sa Božanskim tempiranjem, Vašom Božanskom životnom svrhom i ogromnim značajem koji ona ima u Vašem životu. Shvatićete važnost usklađenosti sa svojim Božanskim tempiranjem.

Naučićete i vežbu kako da se setite svoje budućnosti, što je različito od očitavanja budućnosti, koje ste radili na Osnovnom seminaru.

Poradićete detaljnije nego do sada na tome šta STVARNO ŽELITE da manifestujete u svom životu. Osvestićete i značaj prostora u kojem živite i radite, predmeta s kojima svakodnevno dolazite u kontakt, kao i Vaših svakodnevnih navika. Dobićete listu novih navika, koje Vajana primenjuje i koje Vam mogu potpuno promeniti život.

Uz očišćena verovanja koja su Vas blokirala, dragocene instalacije koje ćete oba dana dobijati, veliki broj ”malih tajni” koje donose ogromne promene, bićete opremljeniji nego ikad ranije da zakoračite u život kakav ste oduvek želeli.

Preduslov za pohađanje ovog seminara je završen Napredni DNK seminar

Seminar traje dva dana.

Polaznici seminara dobijaju priručnik i Vajanin CD ”Manifestiranje sa Sedmog nivoa”.

USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori