ThetaHealing®

Osnivač tehnike je amerikanka Vajana Stajbal (Vianna Stibal). Utemeljena je 1994. godine i njen prvobitni naziv bio je Orian tehnika. Vajanja je rođena sa razvijenim intuitivnim sposobnostima i radila je s klijentima i pre utemeljenja ove tehnike. Tokom 1995. godine dijagnostifikovan joj je rak limfe, koji nije uspela da isceli ni medicinskim ni bilo kojim drugim alternativnim putem. Onda je neočekivano, primenjujući postupak kojim je vršila očitavanja, iscelila tetku od bolova u stomaku i jednog klijenta od bolova u leđima. Odlučila je da pokuša da isceli i sebe na isti način i doživela trenutno isceljenje. Desna noga, koja je bila sedam i po santimetara kraća od leve, jer je rak uništio ćelije butne kosti, trenutno se vratila u normalnu veličinu, bolova je nestalo, a lekarski nalazi pokazali su da je nestao i rak. Vajana je shvatila da se dogodilo nešto veliko, što može pomoći i drugim ljudima i krenula da istražuje, sve vreme kanališući informacije sa onoga što u Teta isceljivanju nazivamo Sedmim nivoom postojanja, tj. Stvoriteljem svega što jeste, ili Energijom stvaranja, kao i sa Šestog nivoa postojanja, na kojem se nalaze Zakoni Univerzuma. Od tog trenutka tehnika je u stalnom razvoju. Razlog za veliki uspeh u radu vezan je za moždane frekvencije pri kojima se radi. To su frekvencije iz teta opsega, od 4 do 7 Hz, za koje se verovalo da ih je moguće postići samo u stanju sna. Prilikom rada, ne samo praktičar, već i klijent, ulaze u teta stanje uma, što je više puta izmereno i dokazano elektroencefalografom. Upravo zbog toga tehnika je promenila naziv u Teta isceljivanje.

ThetaHealing® 1

Rad pri teta talasima je tako važan, jer nam omogućava da delujemo iz podsvesnog uma. Smatra se da naš svesni um predstavlja oko 10-15 % onoga što znamo o sebi, a preostalih 85-90% čini podsvest. Očigledno je da je ključ samospoznaje i isceljenja bilo kog segmenta života upravo rad s podsvešću. Teta isceljivanje je tako uspešna metoda (ako se radi sa veoma dobro obučenim i iskusnim praktičarem!) upravo zato što nam omogućava rad s podsvešću bez ikakvih ograničenja. Sva naša verovanja nalaze se u našoj podsvesti. Budno teta stanje, koje nam ova fenomenalna tehnika omogućava, otvara podsvest u potpunosti i dopušta nam da otkrijemo svoja najdublja temeljna verovanja i da ih menjamo, veoma brzo i efikasno, za svoje najveće i najviše dobro. Omogućava nam i da radimo sa osećajima poput zameranja, ljutnje, ogorčenosti, odbačenosti, tuge i dr., koji takođe predstavljaju blokade manifestovanju života kakav želimo. S lakoćom detektujemo i otklanjamo strahove i u potpunosti otvaramo put najboljoj verziji sebe i svog života.

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori