Utisci – obuka ”živeti bez izgovora”

Utisci - obuka ''živeti bez izgovora'' 1
Leonida Kovač

Online obuka ’’Živeti bez izgovora’’ za mene je jedno divno iskustvo. Veoma sam ushićena što sam završila obuku. Prvo što mi se odmah dopalo je Tamarin glas, koji meni izuzetno prija. Očekivala sam neko, da tako kažem, “mučenje”, u smislu da će biti težak rad. Međutim obuka je vrlo prijatna i rad je tekao glatko. Zaista sam zahvalna na ovom odličnom alatu za otklanjanje samosabotiranja, što se savršeno uklapa u ono što trenutno prolazim i što mi je potrebno. Hvala divni ljudi na svemu što radite za nas, što nam pomažete na našem putu, da rastemo i napredujemo. ?


Utisci - obuka ''živeti bez izgovora'' 2
Tamara Aleksić

Radionica ’’Živeti bez izgovora’’ je prevazišla sva moja očekivanja. Odlične smernice za rad na sebi. Veoma kreativan i stimulativan aktivni rad. Zahvalna sam na prilici da pohađam nešto potpuno drugačije. Potpuno jasno i jednostavno, prilagođeno i ljudima koji ne praktikuju tehniku Teta isceljivanja. Sve reči hvale. Tamara i NIkos žive ono o čemu pričaju!!! U iščekivanju sledeće obuke, beskrajno zahvalna.


Utisci - obuka ''živeti bez izgovora'' 3
Aleksandra Aleksić

Lepo i kreativno, kao i uvek. Uživala sam, jer je bilo veoma opuštajuće iskustvo, bez velikog opterećenja i sa puno korisnih saveta vezanih za svakodnevni život. Osećaj je na kraju, kao i uvek na obukama kod Tamare i Nikosa, jedinstven, osećate se mnogo lakše i rasterećenije i shvatate da je život, za one koji umeju ili nauče da ga žive, jedna velika radost i igra. Hvala Nikosu i Tamari za svaki trenutak koji su posvetili kreiranju ove obuke.

Nastavkom korišćenja sajta pristajete na upotrebu kolačića. Više informacija

Podešavanja kolačića na ovom veb sajtu su postavljena da "dozvoljavaju kolačiće" da bi vam omogućila najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite da koristite ovaj veb sajt bez promene postavki kolačića ili ako kliknete na "Prihvati" ispod, pristajete na to.

Zatvori